TV-scherm huren?

Onze TV-schermen zorgen voor een haarfijne weergave van uw beelden. De schermen kunnen tegen een wand of op een voet gemonteerd worden, en dit zowel binnen als buiten. Onze TV beeldschermen zijn van A-merken en geschikt voor zakelijk gebruik! Op de TV-schermen uit onze verhuur kan je meerdere visuele bronnen aansluiten, zoals bvb een laptop, computer, blue-ray of dvd-speler, USB stick.
Wilt u een TV beeld beeldscherm huren voor een evenement en zoekt u naar advies over het formaat van het scherm? We kunnen u daar uitstekend mee over vertellen, dankzij onze uitgebreide ervaring.

Samsung Scherm huren 32 inch indoor
vanaf €50 excl. btw

Ledscherm huren, modulair of op trailer, zowel voor binnen (indoor) als voor buiten (outdoor), voor ieders budget.
Samsung Scherm huren 48 inch indoor
vanaf €130

Scherm 55 inch huren
Samsung Scherm huren 55 inch indoor  
vanaf €140


Samsung Scherm huren 65 inch indoor  
vanaf €150


Ledscherm huren, modulair of op trailer, zowel voor binnen (indoor) als voor buiten (outdoor), voor ieders budget.
Samsung 55 inch outdoor
vanaf €450

Verhuur tv scherm / Uw digitale boodschappen met een superieure beeldkwaliteit. Direct meerdere TV beeldschermen huren of vragen over de beschikbare televisies voor een beurs of een ander evenement? Neem contact met ons op als u een groot beeldscherm wilt huren. Wij vertellen u graag meer over de specifieke mogelijkheden op basis van uw wensen.

 Huur materialen zelf ophalen en retourneren lokatie Duffel. Regio Antwerpen , Brussel , Mechelen , Lier.
U haalt de toestellen  na afspraak de werkdag voordien op en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 18u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag  op en brengt u ze maandag terug.
Indien gewenst worden de materialen gebracht tegen vastgestelde transportkosten. Dit vanaf een minimum huurbedrag van  €150. De transportkosten worden berekend op basis van leveren en ophalen van de materialen.
Montage en demontage rekenen we altijd afzonderlijk aan.